Да не отварям нова тема...От известно време забелязвам следното нещо: колата върви супер готино и по някое време педала на газта ми стане някак си тежък и колата не ускорява толкоз добре.При гасене и след време ново палене всичко си е пак Ок или ако покарам известно време пак педала се нормализира.Въпроса ми е възможно ли е TPS да ми прави парчета?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
-
момци да ви попитам нещо,та взех си днес един биканект от глобул,но имам един проблем нямам код за навигацията имам само за ицс-то,та заради това ли неми бачка телефона като му вкарам картата?alfa romeo 145 1.6 16v TS 97 120hpsigpic CRASH
145 1.6 16v TS 99
166 2.4 JTD 150(hp)
Comment
-
Първоначално публикувано от PacheV Покажи съобщениемомци да ви попитам нещо,та взех си днес един биканект от глобул,но имам един проблем нямам код за навигацията имам само за ицс-то,та заради това ли неми бачка телефона като му вкарам картата?
Comment
-
Колеги, как се откача ремъка на климата, в смисъл засукана работа ли е?Искам да го откача да видя от от онези ми там ролки ли се появи едно виене , по-скоро металическо стържене.И ако не се окаже от там ще е от ангренажа, което ще е жалко,че го смених преди по-малко от 1000км + всички ролки.Алфа...всичко друго е компромис!
Comment
-
Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщениеКолеги, как се откача ремъка на климата, в смисъл засукана работа ли е?Искам да го откача да видя от от онези ми там ролки ли се появи едно виене , по-скоро металическо стържене.И ако не се окаже от там ще е от ангренажа, което ще е жалко,че го смених преди по-малко от 1000км + всички ролки.Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:44.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщениеКолеги, как се откача ремъка на климата, в смисъл засукана работа ли е?Искам да го откача да видя от от онези ми там ролки ли се появи едно виене , по-скоро металическо стържене.И ако не се окаже от там ще е от ангренажа, което ще е жалко,че го смених преди по-малко от 1000км + всички ролки.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеДа ви попитам, мога ли да сложа някакви бели крушки на фаровете за мъгла, без да се стопи нещо. Имам ксенон и като ги пусна заедно става смешно.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеВодна помпа сменя ли? Махни си пистовия ремък и виж на ръка как ти се въртят ролките, след което махни капаците на ангренажа и виж дали е опънат ремъкаLast edited by Tasho; d.m.y г., 22:54.Алфа...всичко друго е компромис!
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеЯвно не са достатъчно бели, защото доста жълтеят като светят. Трябва ми нещо, което максимално да се доближава до ксенона като цвят.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеИма такива, които наподобяват визията на ксенона. Но те имат синкав отенък и вероятно ще осветяват по-лошо при мъгла.
Comment
Comment