Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да не отварям нова тема...От известно време забелязвам следното нещо: колата върви супер готино и по някое време педала на газта ми стане някак си тежък и колата не ускорява толкоз добре.При гасене и след време ново палене всичко си е пак Ок или ако покарам известно време пак педала се нормализира.Въпроса ми е възможно ли е TPS да ми прави парчета?
    Алфа...всичко друго е компромис!
    http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
    Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
    Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• момци да ви попитам нещо,та взех си днес един биканект от глобул,но имам един проблем нямам код за навигацията имам само за ицс-то,та заради това ли неми бачка телефона като му вкарам картата?
      alfa romeo 145 1.6 16v TS 97 120hp sigpic CRASH
      145 1.6 16v TS 99
      166 2.4 JTD 150(hp)

Comment

• Първоначално публикувано от PacheV Покажи съобщение
        момци да ви попитам нещо,та взех си днес един биканект от глобул,но имам един проблем нямам код за навигацията имам само за ицс-то,та заради това ли неми бачка телефона като му вкарам картата?
        и без навигация трябва да ти работи щом имаш кода на ICS. Аз съм махнал навигацията и като вкарам карта веднага се задейства телефона - друг е въпроса, че не го ползвам.
        sigpic
        Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
        АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
        АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

• Колеги, как се откача ремъка на климата, в смисъл засукана работа ли е?Искам да го откача да видя от от онези ми там ролки ли се появи едно виене , по-скоро металическо стържене.И ако не се окаже от там ще е от ангренажа, което ще е жалко,че го смених преди по-малко от 1000км + всички ролки.

Comment

• Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
            Колеги, как се откача ремъка на климата, в смисъл засукана работа ли е?Искам да го откача да видя от от онези ми там ролки ли се появи едно виене , по-скоро металическо стържене.И ако не се окаже от там ще е от ангренажа, което ще е жалко,че го смених преди по-малко от 1000км + всички ролки.
            Като свалиш колелото и подкалника не се ли вижда.
            Last edited by lordliness; d.m.y г., 21:44.
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
              Колеги, как се откача ремъка на климата, в смисъл засукана работа ли е?Искам да го откача да видя от от онези ми там ролки ли се появи едно виене , по-скоро металическо стържене.И ако не се окаже от там ще е от ангренажа, което ще е жалко,че го смених преди по-малко от 1000км + всички ролки.
              Водна помпа сменя ли? Махни си пистовия ремък и виж на ръка как ти се въртят ролките, след което махни капаците на ангренажа и виж дали е опънат ремъка
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Сигурно е лагера на климатика.

Comment

• Да ви попитам, мога ли да сложа някакви бели крушки на фаровете за мъгла, без да се стопи нещо. Имам ксенон и като ги пусна заедно става смешно.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                    Да ви попитам, мога ли да сложа някакви бели крушки на фаровете за мъгла, без да се стопи нещо. Имам ксенон и като ги пусна заедно става смешно.
                    Ами оригиналните нали са бели халогенни.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Явно не са достатъчно бели, защото доста жълтеят като светят. Трябва ми нещо, което максимално да се доближава до ксенона като цвят.

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Водна помпа сменя ли? Махни си пистовия ремък и виж на ръка как ти се въртят ролките, след което махни капаците на ангренажа и виж дали е опънат ремъка
                        Сменях всичко.А дали се вижда не знам,просто питам как седят нещата...А колко са ролкитe на пистовия две ли бяха?
                        Last edited by Tasho; d.m.y г., 22:54.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                          Явно не са достатъчно бели, защото доста жълтеят като светят. Трябва ми нещо, което максимално да се доближава до ксенона като цвят.
                          Има такива, които наподобяват визията на ксенона. Но те имат синкав отенък и вероятно ще осветяват по-лошо при мъгла.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Има такива, които наподобяват визията на ксенона. Но те имат синкав отенък и вероятно ще осветяват по-лошо при мъгла.
                            Мерси, нещо такова търся. Иначе фаровете на бронята ги ползвам за да осветявам кратери, шахти и пияни колоездачи. Чудя се дали направо да не сменя ксенона с една идея по-добър, понеже рядко виждам кола с по-мижави фарове от моите...

Comment

• колеги я споделете как си сменяте чистачките,вчера се помъчих да ги сваля но ме е страх да ги напъна.Някав пиниз ли има?
                              alfa romeo 145 1.6 16v TS 97 120hp sigpic CRASH
                              145 1.6 16v TS 99
                              166 2.4 JTD 150(hp)

Comment

• Моите имат едни зъбчета, виждат се като се вгледаш, за по удобно спри чистачките във вертикална позиция

Comment

Working...
                                X